Awan Terbang Siapa??

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Sedikit profil mengenai empunya awan terbang.Hidayah Murni ialah anak kelahiran 90-an. Mak beranakkan anak beliau ni kat Kuala Lumpur tapi dibesarkan kat Selangor. Lokasi sekarang di Shah Alam. Tujuan asal pembikinan blog ini dengan nama awal "Freaky Site?!!" adalah sebagai assignment daripada lecturer. Akhirnya dijadikan tempat berkongsi macam-macam info. Menambah ilmu dari tadika sampai sekolah menengah sume kat Shah Alam. Bermula dari form 4 berpindah ke Technical Institute Kuala Lumpur jurusan Kejuruteraan Awam. Meneruskan perjuangan ke Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan dalam aliran Sains Fizikal dan menapak di UiTM Shah Alam sebagai pelajar di Fakulti Sains Komputer & Matematik. Ok.. kalo ada apa-apa hal atau masalah boleh jenguk :

-- twitter :  @hidayahmurni 
-- yang ni website skema : HidayahMurni  

..tapi awak jangan letak nama pelik-pelik.. nanti saya tak accept.. better introduce yourself dulu.. budi bahasa budaya kita :)

..kita boleh jadi sesiapa sahaja walaupun tak sama macam apa yang kita belajar suatu dulu.. dengan minat yang mendalam mampu mengubah hidup dengan izin Dia.

Tenkiu :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting