Glam Market - SACC Shah Alam

Salam tengahari!
Dah lunch? 

Sini sini meh nak bagitau ada event minggu depan. "Glam Market" dianjurkan oleh Damansara Street Fest kini di SACC Shah Alam pada 28 & 29 November 2015. Sesiapa yang berminat nak bukak booth kat sana boleh tanya penganjurnya jika ada kekosongan lagi. Jom meriahkan festival ini! 


Untuk info lanjut, boleh klik link ini >> Glam Market - SACC Shah Alam

Comeback!

Salam tengah hari..

Apa khabar? Makan da?


Lebih kurang setahun lebih tak jenguk sini kan. Dalam masa tu memang siyes tak ingat emel apa guna untuk blog ni. Password lagi la tak hengat langsung.

Alhamdulillah dapat aktifkan semula. Godek segala emel yang pernah guna dan tak sangka nama emel yang guna untuk blog ni boleh tahan perasan gak pemegang emelnya. (- , -)||

Nampaknya kena renovate blog ni. Kasi live dan refresh. Banyak nak buat kat sini. InsyaAllah ada masa luang akan dimanfaatkan sebolehnya.

Selamat berjumpa semula! Yosh! :)
Malaysia Web Hosting