08 July 2012

Sembang


"masuk la program apa sekali pun.. yang mana bagus tu pergi la.. yang boleh bantu masa depan tu pergi la.. asalkan pandai jaga diri.. "

.....

"dah solat ke belum ni.. dah ngaji ke.. dah makan ke.. lapar tu jangan tahan-tahan perut tu nak makan.. gastrik kang.. "

.....

"nanti nak pergi praktikal tu naik apa.. tak ade kawan laki ke pempuan ke nak anta sekali.. pergi naik bas tu mak risau la.. basnye pukul bape datang.. ada ke basnya.. "

.....

"ko tak de kawan spesel ke.. yang laki.. kawan-kawan je dulu pun tak pe.. "
"erk mak.. mane ada. malas pikir. entah.. "
"ada le tu nanti ek.. coming soon.. "
"insyaAllah.. "

.....

"ko lagi bape tahun nak abis belaja.."
"acik.. dah nak abis la.. sem depan dah praktikal.. "
"oo.. takde pakwe ke. dah bole nak kawen ni.. "
"hapekebendanye. acik tu kena kawen dulu. umo bape da tu ha !! "
"nanti ada yang masuk minang baru taw.. heheh ! "
"erk =.= acikkkk niiii !! "

.....

"ko balik tak minggu ni? bawak laptop taw.. berokben pun. nak online. heheh.. "

"ko ada cite best tak. balik umah kang nak tengok taw.. "

"weh. jom pergi beli barang. dah lama tak jalan-jalan.. "

.....


alhamdulillah masih ada mereka..
esok abah operate..
ya Allah, Kau permudahkanlah segalanya..


07 July 2012

EqbalZack: Brisbane Giveaway



korang nak tak adiah-adiah kat atas tu.. boleh join GA ni.. [klik
Deadline: midnight 11:59pm Malaysia time, 31 July 2012 (Tuesday)

*abeh la da aktif balek main mende ni..

02 July 2012

Kelang


haa.. acane leh post lak ni.. heehoo.. alhamdulillah done with thesis.. esok pagi boleh print dan hantar.. sebelum tu kene jumpa supervisor dulu..

kepada kawan-kawan, all the best for examination! exam saya 7hb ni tapi tak start stadi hape pun lagi. huwaaa..

. . . . .

"mak.. lepas exam, present sume.. nak makan kerang taw.. "
"hah! tak payah tak payah. nanti naik merah-merah. kena enjet lagi. tak payah makan da.. "
T___T dapnye lendang kelang~ kelang~

. . . . .

eh. nape awak tak ngantok ni. kan dah telan para-para cek tamol. go to rest. shuh shuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting