23 November 2012

Festival Hijab 2012

Salam sejahtera.
Anda dijemput memeriahkan FESTIVAL HIJAB 2012 
di Anggerik Mall, Shah Alam
23 - 25 November 2012

info lanjut di sini..
insya Allah ke sana!

16 November 2012

2:216


*bisa diambil dan di-share.. sama-sama mendapatkan keredhaanNya..

15 November 2012

Header Baru

Salam maal hijrah. Ada yang bekerja. Ada yang bercuti. Like me!! Berangan hari ini nak buat report sebenarnya. Nak siapkan chapter 2 dan sedikit chapter 3. Ok! Saya baru nak start buat actually. Ish. Ish. Ish. Tapi tapi tapi ... tak buat puunnnnn .... keje ni yang dibuatnye .. 


Hehe. Cer cer tengok header kite dah tukar. Hehe. Bila dah ngadap Ps cam ni lah jadinya. Dua keje disiapkan hari ini. Keje yang sepatutnya dibuat tak terbuat pun. Nanti nak buat tang footer lak. Pastu habeh satu blog di-renovate. InsyaAllah ada kelapangan akan dibuat.

Esok keje balik. Takde mood nak pegi esok. Kena naik bas pagi-pagi. Sebab selalunya pak cik saya yang baik hati itu hantar. Tapi beliau cuti esok dan dah pulang ke kampung bersama mak, adik, adik T____T  JADI!!! Untuk memotivasikan diri sendiri semangat pergi keje esok!! Sabtu cuti! 1 hari je tinggal untuk minggu ini. Bos pun takde. Opis jadi milik beta. Bwahaha.

Tetiba, terpikir untuk jadi freelance designer. Tapi tapi tapi tak terer lagi bab Ps dan Ai. Boleh ke buat freelance ni? I need to learn more. Baiklah. I will think about it later. Now. Say good night. Maafkan kesalahan saya dan saya dah maafkan kesalahan awak.

......

"Jadi freelance designer ok x?"
"Ohhh! Acik nak jadi freelance surveyor."
o_0

......

Mari sama-sama kita doakan keselamatan rakyat di sana yang dizalimi.
#PrayForGaza

11 November 2012

101112

Salam malam yang sejuk, dingin, bau-bauan lepas hujan. Ok air sg. klang tu macam dah nak mencurah-curah dari benteng. Last time banjir teruk kat kawasan sini masa 1995. Diharapkan tidak berlaku lagi.

Walaupun dah 111112 nak cite pasal 101112. Pagi itu sehingga petang lepak kat uitm setelah sekian lama tidak dapat mengizinkan diri. Sebenarnye ada PERKAD! Perjumpaan dimulakan dengan menumpangkan diri ke kereta bapa Aton. Menuju ke parking Mawar UiTM. Alhamdulillah dapat jumpe mereka.


gambar-gambar ni ihsan daripada kamera orang lain..
walaupun enset sendiri ada kamera.. puii

Kalah menang belakang cite. Yang penting usaha dan semangat korang sebagai satu pasukan. Tahniah team PERKAD Bomba. Teringat memori silam 3 sem join perkad. 1 sem sebagai peserta, 2 sem sebagai penanda kiri. Cuak dalam baris tu tak terkata dangan semua orang tengok macam nak makan. Harharhar.

Satu hari dengan korang ni diakhiri hari dengan beli barang dapur awww dapur sangat. Hahah. Makanan je semuanye. Thanx Aton for the riding hood sampai umah. InsyaAllah kita akan berjumpa lagi di lain masa. Jaga diri baik-baik sahabat sekalian dan teman-teman yang baru di kalangan mereka pelatih Perkad kami maybe. *weh..dak perkad ni femes habaq ang.. hekhek*

"pertemuan kita di suatu hari.. menitikan ukhuwah yang terjalin.."

.....

"weh. nak pegi laiberi tak esok pagi?"
"apa? ok set!!"

06 November 2012

Dunia Intern

salam pagi 
matahari dah nak terpacak atas kepala
currently doing internship
lokasi bandar sunway
menaip di opis 

lebih kurang lagi sebulan yang tinggal
tak sabar nak habis
agak bosan
agak busy
agak fun

pegi keje, buat keje, balik keje
letih
muhasabah diri
tidur

mengorek segala ilmu ketika intern
ilmu bisnes
ilmu grafik
ilmu dunia dan akhirat

kembali ke dunia intern
insyaAllah masa senang
jumpa lagi
sign out

....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting