31 October 2010

Aik ! Curi Masa Jap ..


salam
tetibe perasaan ini datang untuk update blog..yeehaa!
rindu sama ini blog yang sudah terbengkalai..sian beliau~hu..

 rindu juga sama sepupu dari kedah, iskandar

almaklumlah. minggu-minggu urgent final exam memang le macam ni an. 3 paper da lepas, lagi 3 paper je tinggal. baru lepas paper system petang tadi..pergh! penat otak menggoreng. tak tau la sedap ke tak. tunggu result dari pakar chef. alhamdulillah jawab semua walaupun ada soalan yang tak tahu nak jawab apa. hu~

ok next. time exam ni rajin lak balik rumah. tau le rumah patik dekat je dengan uitm ni. tapi disebabkan acik unus ada kat rumah dan rajin tuk amek dan anta, kegiatan balik-membalik pun giat dilaksanakan [apa yang merepek ni??..mhahaha!] 

 iwan with my mom

sebenarnye banyak aktiviti yang kami geng budak-budak kelas da buat. tapi tak sempat nak update dalam blog atas banyak sangat assignment, report, site visit, dan macam-macam lagi le. lepas ni nak teruskan mini project xml yang da terbiar lama. jumaat ni present ok. 

ok. lepas tu tengok notis ada carta organisasi baru tuk sidang redaksi mpkk sem depan. tup tup tup! nme ad di situ dan 1 biro dengan cik nazrin kami. wo! selamat bekerjasama. mhaha. lepas tu kadet bomba ada wat perjumpaan dan lantik organisasi baru. 

 ni lah beliau..cik nazrin
[pinjam gambar hang sat na..] 

 organisasi baru kadet bomba uitm

  mase pegi youth entreperneuship convention under bizcomp club

 site visit to karangkraf

 company visit at sirim

ada banyak lagi tapi ni je la yang dapat share dengan kamu semua di sini. last but not least, nak cakap all da bes lagi sekali kat geng budak-budak kelas, ada lagi 3 paper kat depan menunggu. gambar ni masa class ganti kat rumah madam mardziah [a.k.a beraya sekali..mhaha]

picture credit to jijah jahiman

22 October 2010

Cuti ??!


wish all the best for all students
especially my classmates cs2243c, fskm

saya mungkin akan bercuti panjang dari update blog
dan akan bergiat aktif kembali selepas semuanya selesai
insyaAllah~

 go! go! go!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting