21 December 2011

Penghabisan Minggu Kuliah


malam ini sunyi. balik bilik je tak ada orang sampai sekarang roomates tak balik lagi. rajin betol pergi diskusi ..  study .. hari ini baru lepas hantar report dan presentation final project untuk subjek Corporate Strategic Information System Planning (SISP) yang sangat meletihkan. alhamdulillah semuanya lancar.

esok last assignment SISP iaitu class project mengadakan talk sebagai markah final exam. 10 markah beb!! free2 je doktor boleh bagi kat semua orang! kami jemput pihak TNB untuk bagi talk pasal SISP. semua group ada tugas masing-masing. group kitorang as biro program agak sibuk pada esok hari. selamat berusaha my classmates! walaupun doktor kata kelas kite neh meriah cam kelas dak sekolah. dah kata gabung student dari diploma dan matrik. hehe.  insyaAllah dipermudahkan segalanya.


malam ini perlu menyiapkan report yang perlu dihantar pada esok hari dan lusa. wah. kehidupan student nak dekat final exam memang macam ni. last week class perlu setelkan macam-macam. study week pun masih ada lagi report yang perlu disiapkan. selamat menghabiskan minggu busy ini. yosh!! gambatte!!

ok! my final exam! 5 jan, 14 jan, and 19 jan .. 3 paper je?? haha. "ko jangan nak bersuka ria sangat ok!" "baek2 =.="  selamat menduduki peperiksaan kepada kawan-kawan kat mana-mana saja anda berada.


tetibe teringat dekat famili ... my grandma .. mereka sudah meminta untuk pulang ke kampung pada minggu ini. baeklah. walaupun sibuk dengan kerja sekolah =.=" oh. my dearest sisters. i still remember our plan for this december. sorry guys me too busy also this month. plan itu akan ditunaikan sebelum korang start masuk sekolah. insya-Allah ..

dan lagi satu. shoutmix blog nih dah buang. buat masa sekarang papehal bole komen post atau contact fb ke twitter ke emel ke .. ok? .. in progress nak buat yang baru. hihiks! my lappy tak berapa stabil lagi. huhuk. sabar ea ..

* oopss! sekarang musim hujan. macam kene beli payung baru. ganas sangat. huhuhuk~
** my teeth T___T not heal yet ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting