Agenda 2012

Agenda 2012
Renew IC > SSM

"isi semua dengan hurup besa.. 
*sambil belek borang*
yang ni kosongkan.. yang ni isi..
ini tulis nama, ic, alamat, tandatangan..
da isi boleh tunggu depan sana"


see!! 200 orang lagi!!
*pengsan!*

renew IC kejap je walaupun giliran ada dalam 40+ orang lagi
kat SSM ni punya lama setengah hari kat sana
fine fine! hari ini last day promosi
dan baru tahu pasal ni semalam
T__T

Alhamdulillah segalanya selesai
da renew.. da daftar..

"Janji Yang Pasti!!!"
*oihoih!mencarotnitengokAdyValentino*

Thanx!

salam
went to meeting for the last sem
susah-susah je bagi frame
smart pulak gambar dalam tu
hahahak

anyways thanx!
memori bersama korang sangat manis
walaupun sem ni tak aktif sangat

Insya Allah umur panjang kita jumpa lagi
grad tahun depan!
selamat berjaya di masa depan 
:')


nak makan tapi tak boleh
layan curi curi cupkek cupkek

PROMOSI! Design Percuma!

Assalamualaikum & salam sejahtera.

PROMOSI!! Design percuma untuk 10 orang pelanggan yang pertama! Jangan lepaskan peluang ini! Mungkin anda orang bertuah itu. 



HM Grafik membantu merealisasikan idea kreatif anda ke dunia sebenar secara atas talian. Kami berpengalaman dalam menyiapkan pelbagai rekaan untuk kompeni / individu. Kami ada menyediakan beberapa sampel desain untuk anda. 


Antara servis desain ialah:
- Flyer
- Broucher
- Poster
- Banner / Kain rentang
- Bunting
- Kad nama / Kad bisnes
- Kad kahwin
- Sticker
- Header blog / web / facebook
- CD / DVD inlay
- CD/ DVD label 



Maklumat lanjut dan pelbagai sampel design boleh lihat di sini.

Pakej E-Book Bisnes

Salam sejahtera.

Inginkan income mencecah sehingga 5 angka? Boleh dilakukan secara full time / part time. Ini bukan skim cepat kaya / pelaburan yang haram.

Mengapa anda patut cuba?
1) Perniagaan berkos rendah dan minima.
2) Tidak perlu menyimpan stok.
3) Boleh beroperasi dari rumah anda.
4) Tidak perlu mengupah pekerja.
5) Boleh dilakukan secara separuh masa.
6) Boleh dilakukan tanpa modal.
7) Pilih perniagaan dari A - Z.
8) Keuntungan melebihi 30% dan lebih.
9) Perniagaan berisiko rendah & selamat.
10) Hampir sesiapa sahaja boleh melakukannya.

Apa tunggu lagi?? Masa tidak menunggu anda. Perubahan hidup bermula daripada diri anda sendiri. Dapatkan Pakej E-Book Bisnes ini sekarang selagi belum SOLD OUT!

Maklumat lanjut dan tips boleh rujuk di sini.

Malaysia Web Hosting