09 November 2011

Pembaharuan Blog "FreAKy siTe??!"

Ha.... nampak tak???
kalo tak nampak jugak .. tak tahulah .. blog nih dah kembali kepada template yang asal ..
TAPI .. yang baru header je. hikhikhik.

KENAPA TUKAR??
sebab em .. em .. hari tu baru perasan ada yang komen kat shoutmix kata blog nih berat .. hukhuk .. tak apa memang nak tukar pun sebenarnye tapi tak berkesempatan. *adakah sekarang nih sangat berkesempatan untuk edit? hah!! woi! keje belambak tak siap lagi!!* ERK! dah baca journal asek ngantok jek. tukar subjek le pulak kan. subjek "BLOG". hahaha!

kepada anda yang bagi komen hari tu. TERIMA KASIH ye. sangat-sangat menghargai (^^,
lupa la sapa orangnye. gomenasai~

tapi kan. berat lagi tak blog nih. em ....

6 comments:

ANISA said...

sekali sekala blog,apa la salahnya cik murni...hehehe...
juling mata ek...baca journal tu...

hiDAyah_muRNi said...

ye la cik anisa.. da bole wt pusingan 360degree tw. hahah.

FiqRie Skeleton said...

camner nak timbang berat ke tak blog ni? haha

Nadiaz Namikaze said...

dah kurang berat da..huhu..
mcm tuannya..

aton said...

wawawah...
bole la buat penempahan header pasni dengan cik murni~ (^__^)v

hiDAyah_muRNi said...

afiq: cek kat sini http://www.iwebtool.com

k.nadia: oyeah~ trimas (^^,

aton: wahwah~~ nak ke.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting