06 February 2013

Bocer = Baucer!

Assalamualaikum & selamat petang

Alhamdulillah berkesempatan hari ni melawat fskm tercinta. Woot woot. Pergi dengan dak naiy sebab dia pun nak kuar pegi bank. Woot woot. Terkejut mak nak. *buat-buat muka tak terkejut* Jumpa classmate, Afiq yang datang bersama Bob! Tumpang dorang ke kompleks memandangkan bas macam lambat je time cuti sem ni. Dapat bocer terus pegi soping kaw. Senarnya ada baki lagi sekeping bocer tu tapi masa tu macam blank tak boleh pikir nak beli apa lagi tuk cukupkan kuota. Selain komik ngan novel terpilih saja. hahaha. Tapi tak kesah sebab yang nak dibeli sudah beli. So, 4 keping lagi guna masa ada fair.

Baru guna RM50. Hehehe.

Oh ya!! Sebelum terlupa. Tadi nampak kat konter bendahari fskm ada tampal note. Katanya bole amek bocer sampai 31 Mac 2013. Bocer laku sampai 31 Mei 2013. Lupa nak snap note tadi untuk korang tengok. 

Akhir kata, perut meracau minta diisi. Awan pun dah berarak mendung kelabu. Seperti mahu memuntahkan butiran-butiran manik air di bumi.


.....

"eh asal dak kecik ni tido sini jauhnya"
"cut cut cut cut cut cut"
*bunyik panggil dorang*

4 comments:

azyan azilah said...

4 je?! baru guna satu?! okey, apa kata bagi aku satu. hahaha

Ainismaira said...

wah bestnye dah dapat baucer buku :)

Hidayah Murni said...

yan: hahaha jimat la.. lambat lagi expired :P

ainismira: Alhamdulillah :D

Anisa Anuar said...

tak guna lg...tgh tggu adik balik...nk beli sama dgn dia...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting