11 August 2010

UPDATE!!


salam
lama sudah tak update blog sebab ke-busy-an melanda.hu..


baru habis Pertandingan Kawad Kaki (PERKAD) pada 8 Ogos 2010. w/pun kalah di medan tapi menang di hati kami. terimas kpd sume yang turun bagi sokongan kat pelatih.

hari ini first day puasa bersamaan 1 Ramadhan, 11 Og0s 2010. first time melalui bulan Ramadhan di Teratai. saya sangat suka pergi bazar. banyak makanan sedap2, bubur lambok. i like it very much! hahaha alamak! da rindu nak balik rumah pergi bazar kat sana. insyaallah kalo free minggu ni bole bukak puasa kat rumah.yeah!

 [sekadar gambar hiasan]

hesh! membeli makanan tuk buka puasa tu jangan membazir ok! jimat + risau duit pt tak dapat menampung hidup di sini sampai habis sem.hu..

baeklah jangan sedeh2. bulan puasa ni banyakkan amal jariah, jangan ponteng puasa! makanan tuk buka da beli.hehe.. i like! sementara tunggu azan maghrib, lepak dulu online + buat assignment. banyak site visit + subjek membaca + tak ada kira2 langsung sem ni. adoi! i like kira2 dan merindui nak guna kalkulator.hahaha

sampai sini dulu.insyaallah ada edisi PERKAD lak.heheh!

 [tapi kat mana ek kalkulatorku itu.huh!]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting