15 May 2011

< Exhausted Timeline + Therapy >

Assalamualaikum & selamat malam.


perghh!! update setelah exam walaupun da abis lama. hahaha. ok. saya cuti 1 minggu sahaja di mana kelas short sem da mula esok. tapi tak pergi! bukan sengaja! memang tak dapat pergi kerna terlibat dengan program majlis penganugerahan program ilmiah tahun akhir di fakulti tercinta. enjoy je! 


detik-detik nak meninggalkan kolej telah menyebabkan diriku rajin mengemas barang-barang untuk dibawa pulang. tahniah! tengok sekeliling bilik akhirnya jumpa satu benda yang sweet sangat bagi kami yang tinggal sebilik. trimas k.ati buat jadual exam ni. hihi. ia membuatkan gee & me sedar akan exam. hahaha. 


highlight oren = k.ati, biru = gee, biru+oren = me
[memori T2312~ LIKE!]

habis pasal 'exhausted timeline'. semalam bersamaan hari sabtu teman mak pergi terapi kat PJ [petaling jaya ye. take note] lepas tu baru kembali ke shah alam untuk membeli barang-barang asrama untuk my sis & me pergi bayar broadband maxis & sempat beli UTOPIA! hahaha.

tempat terapi di PJ

i'w wondering what i'm gonna to do after short sem. hmm~ of course working! tengah kering sekarang ni bhai. adoyy~ ok. esok pagi wajib gerak awal dari rumah. kesimpulannya, tido awal daripada biasa. 


sebelum tu. SELAMAT HARI GURU!! terima kaseh cikgu-cikgu di atas semua ajaran yang cikgu bagi kat kami. ada cuti hari guru x?? erk. hahaha. thanx for reading. peace~ 

4 comments:

Kendra Bing said...

Discover news, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

FiqRie Skeleton said...

welcomey~~ :p

hiDAyah_muRNi said...

thx.pe yg comeynyer fiq..hahaha

FiqRie Skeleton said...

ntah.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting