19 May 2011

Hasil Kebosanan Tahap Everest ^^

Assalamualaikum & salam sejahtera.

kelas hari ini habis awal sebab lecturer kena pergi key in marks untuk exam. balik je terus makan tengah hari, layan komik, lepas tu bosan tak tau nak buat apa. dah memang tak ada keje pergi main adobe pulak. hahaha. memang mengisi masa lapang betol!! pergi la godek-godek file photoshop usha design apa yang belum siap lagi. yeah!! dah lama nak buat akhirnya siap jugak tadi. jeng! jeng! jeng! 

 watermark stamp for me~ hihih.

ngahahah. bosan tahap everest baru nak siapkan tapi tak ada lah terer sangat. hehehe. kejap lagi balik rumah. memang untung tak ada kelas hari jumaat kan. oleh itu dengan rasa teruja nak try letak watermark ni kat gambar la. *saya memang ngada. harap maklum. hahah. 

 bosan dowh korang tak ada kat rumah. geng berjimba tak cukup.
 kena tunggu korang cuti asrama lagi  =,=''

korang perasan tak menu bar blog neh pun dah tukar. hee. tu lagi satu kerja yang dah disiapkan dengan jaya. syukur sempat. setakat neh dulu coretan jari. peace~ 

6 comments:

atOn said...

murni!! comel la menu bar tuh!!
org nk juge boleh?? (^___^)v
hahahaha~

hiDAyah_muRNi said...

saya memang comel!!! haha. nak ke. malu2~ haha. aton lg terer wat mende neh..

FiqRie Skeleton said...

wah~ dah ada watermark sendiri.. wat tok sayo so~ hehe

hiDAyah_muRNi said...

afiq pn nak gak ke. kfc! hahah.

FiqRie Skeleton said...

kelantan fried chicken la ye? haha

hiDAyah_muRNi said...

pun bole fiq!hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting