08 August 2011

Apa Yang Ada Pada Bulan Ogos???

Assalamualaikum.

first update bulan ogos bersamaan hari ke-8 umat islam berpuasa. lama giler blog neh tak ada cerita baru kan kan kan. ada banyak cerita sebenarnye tapi tak tertaip sebab tak sempat memandangkan kerja balik malam. hari neh rajin pulak nak update walaupun sikit. saya kerja ye pada bulan puasa neh. lokasi kompleks pkns shah alam. mari le shopping!!!


apa yang ada pada bulan ogos??? sume orang tahu bulan ogos bulan kemerdekaan bertarikh 31 ogos di mana masa tu raya aidilfitri hokeh! ikut korang la nak sambut mana satu. nak rai kedua-duanya pun bole~~  ogos juga bulan puasa iaitu 1 ramdhan jatuh pada  1 ogos dan tarikh yang sama ialah bufday my sis, aisyah tapi panggil saje bey. tak dapat nak belikan dia apa pun sebab tengah kering masa tu.. huhu.. tapi tak apa sekali sambut dengan bufday my sis lagi sorang, alin iaitu bulan depan. hahah boleh pulak itu macam. layan je!

kejadian kat kompleks.
"sekolah lagi ke dik? tolong mak niaga ea?"
"erk. da abis sekolah. bukan kedai mak saya neh."
"oh. yeke. buat part time tunggu tawaran u la neh ea.. "
huhu. saya dah nak masuk tahun akhir neh kak.. insya-Allah..
celah mana nak cari saya?? boleh klik sini.

mungkin lepas neh jarang update buat seketika sampai lah malam raya. lepas tu memang aktif melakukan aktiviti ber-online neh. jangan rindu saya tau! perasan betol! ada ke yang rindu budak neh.. hahaha. marilah berehat ye untuk bekerja esok..

tak habis-habis uhuk uhuk...

5 comments:

FiqRie Skeleton said...

tolong mak ye dik? ahax~ bdak2 lagi rupenye.. :p

hiDAyah_muRNi said...

HAHA. ngeng.. apa pun x bole..

Siti Safiah said...

mesti la rindu..:) keja rajin2 ya..

hiDAyah_muRNi said...

@Siti Safiah haha. sile rajinkn diri~~

siskahaidan said...

hehe murni sangat comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting