29 April 2011

Anda Cun? Handsome? Gempak? [ Kalau Ya, Jangan Baca! ]



Assalamualaikum & selamat pagi.

pagi ni hujan renyai-renyai sambil layan hotfm dengar celoteh fara fauzana & seelan paul. tengok budak-budak yang nak pegi exam pagi ni kebasahan sebab hujan melalui tingkap .. barangkali tiada payung .. lain kali beli satu payung kak! my roomate pun ada paper pagi ni dah risau macam mana nak pegi exam sebab hujan. alhamdulillah sekarang hujan da nak reda boleh lah beliau pergi dewan peperiksaan dengan senang hati.

apa yang anda tengah buat sekarang?? hei! study la! erk~ pagi ni memang tak ada keje betol pergi download sebab cun, handsome, gempak .. haiyhyaaa~ tu lepas exam pun bole buat la! hee.. tapi da ter-download. huhu.. smart weh boleh usha kat sini [ klik ] banyak sangat~ tak apa stop downloading sekarang nanti bole sambung kendian. 


20 April 2011

16 April 2011

Rumahku Syurgaku~

Assalamualaikum & salam sejahtera.


semalam hari jumaat lebih kurang jam 12 tengah hari tamat test ise dengan secara rasminya tamatlah segala bagai assignment, test, dan projek yang buat kami lepak kat fakulti sampai subuh. rasa macam heaven-nyer~ padahal baru habis test belum lagi exam. hahah. erk.. tu bagi sebahagian dak kelas. tapi ada jugak lagi yang belum setel lagi shooting drama bahasa. aiyak~~ alhamdulillah kumpulan kami da habis berdrama. hahah. 






minggu depan da start study week, first time kitorang tak ada projek atau apa saja presentation yang nak kene submit. semuanya da anta sebelum ni. syukur~ fokus tuk final exam je! exam start 27/4/11 dengan paper mkt-consumer behavior. dan tamat pada 8/5/11 paper ise-information system engineering. lagi satu nak bagitau, ni jugak first time abis exam awal. sebab selalunya bile tarikh akhir uitm exam itulah tarikh akhir kitorang exam dengan paper programming. dan menyebabkan balik lambat dan terpaksa tengok mereka yang balik awal dengan rasa tak puas hati. hahah. sebab lagi satu ialah sem 4 dan seterusnya dah tak amek subjek programming lagi. pheww~


sweeettnyer~ rumahku syurgaku


sekarang lokasi ialah di rumah! nak rest! attention! hari ini tak nak study! nak berfoya-foya! uish. hang jangan dok melalut tak tentu pasal. teeheehee... tengok movie je, makan-makan sampai lebam, meronggeng 1 malaysia. hoih. 1 shah alam pun tak lepas lagi. hahah. 




akhir kata, selamat study kepada mereka yang dok telaah buku tu. sapa yang nak pergi berjimba tu, hati-hati la ye. hujan ni. bestnyer~ jumpa lagi.


*sumber gambar: Google
**maaf tak letak gambar koleksi sendirian berhad. nanti cek letak na..

07 April 2011

Bunga-bunga Cinta (Dude Harlino & Asmirandah) | OST Dalam Mihrab Cinta

Assalamualaikum & selamat tengah hari.

[ sumber gambar: Google ]

Bunga-bunga Cinta (Dude Harlino & Asmirandah)
OST Dalam Mihrab Cinta
[ klik tajuk lagu tuk dengar & muat turun ]


Tak pernah terlintas di benakku

Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Bunga-bunga cinta indah bersemi

Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Tulus hatimu buka mataku

Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Bunga-bunga cinta indah bersemi

Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Tak pernah terlintas di benakku

Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Memboncah di hati

Harapan dan suci
Dalam mihrab cinta


[ Dude Harlino~~ LIKE! ]

05 April 2011

Untitled...

Assalamualaikum & selamat malam.


peace...

03 April 2011

>> Suddenly...

Assalamualaikum & salam sejahtera.
Suddenly, i miss them so much.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting