16 April 2011

Rumahku Syurgaku~

Assalamualaikum & salam sejahtera.


semalam hari jumaat lebih kurang jam 12 tengah hari tamat test ise dengan secara rasminya tamatlah segala bagai assignment, test, dan projek yang buat kami lepak kat fakulti sampai subuh. rasa macam heaven-nyer~ padahal baru habis test belum lagi exam. hahah. erk.. tu bagi sebahagian dak kelas. tapi ada jugak lagi yang belum setel lagi shooting drama bahasa. aiyak~~ alhamdulillah kumpulan kami da habis berdrama. hahah. 






minggu depan da start study week, first time kitorang tak ada projek atau apa saja presentation yang nak kene submit. semuanya da anta sebelum ni. syukur~ fokus tuk final exam je! exam start 27/4/11 dengan paper mkt-consumer behavior. dan tamat pada 8/5/11 paper ise-information system engineering. lagi satu nak bagitau, ni jugak first time abis exam awal. sebab selalunya bile tarikh akhir uitm exam itulah tarikh akhir kitorang exam dengan paper programming. dan menyebabkan balik lambat dan terpaksa tengok mereka yang balik awal dengan rasa tak puas hati. hahah. sebab lagi satu ialah sem 4 dan seterusnya dah tak amek subjek programming lagi. pheww~


sweeettnyer~ rumahku syurgaku


sekarang lokasi ialah di rumah! nak rest! attention! hari ini tak nak study! nak berfoya-foya! uish. hang jangan dok melalut tak tentu pasal. teeheehee... tengok movie je, makan-makan sampai lebam, meronggeng 1 malaysia. hoih. 1 shah alam pun tak lepas lagi. hahah. 




akhir kata, selamat study kepada mereka yang dok telaah buku tu. sapa yang nak pergi berjimba tu, hati-hati la ye. hujan ni. bestnyer~ jumpa lagi.


*sumber gambar: Google
**maaf tak letak gambar koleksi sendirian berhad. nanti cek letak na..

5 comments:

FiqRie Skeleton said...

kitorg nye programming paper first kot..haha

hafiz said...

aku punya paper start 28 habis 8... lebih kurang la.....

paling awal pika junior ko tu la...

MKT? kak leha ko mesti expert...

ku x ada senior sapa kat level yang bleh ajar aku... sadis

hiDAyah_muRNi said...

afiq: wah~ terbaek kot.. haha. java an..

hafiz: dak math memang awal. huihui~
k.leha? ho. orait!

atOn said...

murni!!! (^____^)v
cuti ni cuti juge...jgn lupe ye plan kite yg best tuh!! hahaha~
da lame xkua reramai dgn farah & linda & murni...insya-Allah klw xde aral melintang, kite pi yea?
anyway, "selamat berstudy!!" =)

hiDAyah_muRNi said...

wah~ set! tak amek pun lagi mende tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting