29 April 2011

Anda Cun? Handsome? Gempak? [ Kalau Ya, Jangan Baca! ]



Assalamualaikum & selamat pagi.

pagi ni hujan renyai-renyai sambil layan hotfm dengar celoteh fara fauzana & seelan paul. tengok budak-budak yang nak pegi exam pagi ni kebasahan sebab hujan melalui tingkap .. barangkali tiada payung .. lain kali beli satu payung kak! my roomate pun ada paper pagi ni dah risau macam mana nak pegi exam sebab hujan. alhamdulillah sekarang hujan da nak reda boleh lah beliau pergi dewan peperiksaan dengan senang hati.

apa yang anda tengah buat sekarang?? hei! study la! erk~ pagi ni memang tak ada keje betol pergi download sebab cun, handsome, gempak .. haiyhyaaa~ tu lepas exam pun bole buat la! hee.. tapi da ter-download. huhu.. smart weh boleh usha kat sini [ klik ] banyak sangat~ tak apa stop downloading sekarang nanti bole sambung kendian. 


4 comments:

MR. MIND said...

saya hensem, full stop!!!

hiDAyah_muRNi said...

ok..fine faiz! haha

mrcrazee said...

saya pun!!fuhh..nseb xbace lagi..hehehe

hiDAyah_muRNi said...

apa yg 'pun' nye faris~ haha. baca la tu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting