19 May 2011

Hasil Kebosanan Tahap Everest ^^

Assalamualaikum & salam sejahtera.

kelas hari ini habis awal sebab lecturer kena pergi key in marks untuk exam. balik je terus makan tengah hari, layan komik, lepas tu bosan tak tau nak buat apa. dah memang tak ada keje pergi main adobe pulak. hahaha. memang mengisi masa lapang betol!! pergi la godek-godek file photoshop usha design apa yang belum siap lagi. yeah!! dah lama nak buat akhirnya siap jugak tadi. jeng! jeng! jeng! 

 watermark stamp for me~ hihih.

ngahahah. bosan tahap everest baru nak siapkan tapi tak ada lah terer sangat. hehehe. kejap lagi balik rumah. memang untung tak ada kelas hari jumaat kan. oleh itu dengan rasa teruja nak try letak watermark ni kat gambar la. *saya memang ngada. harap maklum. hahah. 

 bosan dowh korang tak ada kat rumah. geng berjimba tak cukup.
 kena tunggu korang cuti asrama lagi  =,=''

korang perasan tak menu bar blog neh pun dah tukar. hee. tu lagi satu kerja yang dah disiapkan dengan jaya. syukur sempat. setakat neh dulu coretan jari. peace~ 

16 May 2011

Edcoustic - Aku Ingin Mencintai-Mu [LIRIK]

Assalamualaikum & selamat malam.


[klik tajuk lagu tuk dengar & download]

Tuhan betapa aku malu
Atas semua yang Kau beri

Padahal diriku terlalu sering membuatMU kecewa
Entah mungkin karna ku terlena
Sementara Engkau beri aku kesempatan berulang kali

Agar aku kembali
Dalam fitrahku sebagai manusia

Untuk menghambakanMU
Betapa tak ada apa-apanya aku dihadapanMU
Reff:
Aku ingin mencintaiMU setulusnya,

Sebenar-benar aku cinta
Dalam do`a
Dalam ucapan

Dalam setiap langkahku
Aku ingin mendekatiMU selamanya
Sehina apapun diriku
Kuberharap untuk bertemu denganMU ya Rabbi 


*lirik dari sini.
**1st time dengar dah best & jatuh cinta~

15 May 2011

< Exhausted Timeline + Therapy >

Assalamualaikum & selamat malam.


perghh!! update setelah exam walaupun da abis lama. hahaha. ok. saya cuti 1 minggu sahaja di mana kelas short sem da mula esok. tapi tak pergi! bukan sengaja! memang tak dapat pergi kerna terlibat dengan program majlis penganugerahan program ilmiah tahun akhir di fakulti tercinta. enjoy je! 


detik-detik nak meninggalkan kolej telah menyebabkan diriku rajin mengemas barang-barang untuk dibawa pulang. tahniah! tengok sekeliling bilik akhirnya jumpa satu benda yang sweet sangat bagi kami yang tinggal sebilik. trimas k.ati buat jadual exam ni. hihi. ia membuatkan gee & me sedar akan exam. hahaha. 


highlight oren = k.ati, biru = gee, biru+oren = me
[memori T2312~ LIKE!]

habis pasal 'exhausted timeline'. semalam bersamaan hari sabtu teman mak pergi terapi kat PJ [petaling jaya ye. take note] lepas tu baru kembali ke shah alam untuk membeli barang-barang asrama untuk my sis & me pergi bayar broadband maxis & sempat beli UTOPIA! hahaha.

tempat terapi di PJ

i'w wondering what i'm gonna to do after short sem. hmm~ of course working! tengah kering sekarang ni bhai. adoyy~ ok. esok pagi wajib gerak awal dari rumah. kesimpulannya, tido awal daripada biasa. 


sebelum tu. SELAMAT HARI GURU!! terima kaseh cikgu-cikgu di atas semua ajaran yang cikgu bagi kat kami. ada cuti hari guru x?? erk. hahaha. thanx for reading. peace~ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting