07 February 2012

Kesepian Berlalu Pergi


selamat kembali setelah lama menyepi. tidak menghilangkan diri. hanya sibuk dengan macam-macam aktiviti. tidak berkesempatan untuk meng-update blog ini. jika lihat post yang sebelum ini ialah post menyambut kedatangan tahun 2012. kali ini post pada awal februari 2012. 

da sekian lama baru nak bukak student portal. dengar citer result exam kuar 22 februari. betul ke?? tu yang nak pi check. ok page da layout baru. dan tak bape reti sangat nak guna. masih menggodek. 

nak log in da tukar

profil student di-view-kan dan semua info dah disusun dengan teratur.

baru je tamat mengikuti Latihan Intensif Bakal Komander Siri-46 bertempat di UiTM Shah Alam bertarikh 26 januari 2012 - 5 februari 2012. mengharapkan generasi yang berkaliber dan boleh meneruskan perjuangan kami. bukan sahaja bakal komander yang burn, komander pengiring juga kene tempias burn itu menawan. aiyaaa~~ proses pencerahan giat dilakukan =.=" 

alhamdulillah. income semakin bertambah. pembantu jurulatih dan komander pengiring. tapi tak guna gak simpan. sekarang berkurang sebab banyak makan T__T apa nak jadi... 

sekarang fokus kepada final year project. resume tuk praktikal belum buat lagi. aktiviti sem depan in progress. YaAllah, Kau permudahkanlah segala urusan kami. amin~

2 comments:

~~luvlinda~~ said...

haha..bape banyak sangt je murni maksudkan ngan banyak makan 2???huhu

hiDAyah_muRNi said...

linda: ngeng. byk la. hahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting