08 March 2012

Sebenarnya dah empat hari berlalu


Sebenarnya dah empat hari berlalu. semester baru bermula pada isnin yang lepas. 4 subjek telah pun daftar. yang paling gerun ialah subjek csp. final year project beb!!. *gigit jari* subjek yang ada final exam hanya 2 saja. lecturer dah start bagi assignment dan project kena siapkan.


Sebenarnya dah empat hari berlalu. minggu destini komander untuk level siswa dan siswi sedang dijalankan. eh. sebenarnya baru tiga hari berlalu. hahaha. xD *baling kasut* semalam dah jumpe mentee. alamai aiihh. tak sangka pulak budak tu tahu lagu tu dari citer naruto. senang la dia nyanyi lagu tu. huh. dia tak tanya bufday. baru nak mintak adiah. *mentor jahat* bhahaha. suka baju mdk warna biru!! hoyeayy~ harap adik-adik ni dapat kekalkan legasi kitorang kat uitm.

bole ke cakap time meeting karang.
gg taket =..=

1 comment:

ANISA said...

boleh je murni....comel je tajuk entry ni...kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting