03 January 2013

Rejeki pun boleh!


Bile time praktikal dulu, time macam ni pukol 1 pagi dah membongkang dah. Letih. Ngantok. Sampai rumah malam. Siap-siap. Solat. Makan. Tido. Sekarang boleh lagi berjaga menyelesaikan apa yang patut. 

Oh ada yang lepas praktikal terus kerja dengan company yang dorang intern dulu. Bos masa intern ada jugak offer sambung kat situ. Macam berat hati nak bagitau taknak. Las - las kene cakap jugak yang takmo sambung situ dah. Macam-macam mende pikir dan bertanya ke Dia. Saya redha dengan jawapan itu.

Ye memang betol. Rejeki Allah itu luas kok! Mana-mana pun kita boleh cari makan. Nak tak nak je. Saya akan berusaha di sini untuk membayar segala hutang. Kalo ada makan lebih boleh lah cari makan kat tempat lain pulak kaannn. 

Tengah melayan sorang kastemer ni, tapi tapi rasa cam ngantok lak.. huwarghhhh *nguap*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting