03 July 2010

Birthday Giveaway by Gnie ^^

salam
kali ni ada giveaway dari gnie


syarat-syarat:

1) salin kod banner di atas dari blog gnie dan letak di sidebar blog anda hingga tarikh tutup 6 Julai 2010 untuk promote kat rakan-rakan blogger lain. tak payah buat entri tapi kalo buat lagi bagus..hehe
2) jadi follower blog gnie 
3) tinggalkan jejak anda di kotak komen entri giveaway gnie  dengan letak id follower dan link website anda.

Tarikh tutup 6th July 2010 jam 8pm tepat..hee yang bertuah akan diumumkan x lama lepas tarikh tutup..alert yer..tebus topup anda sebelum jam 12am mlm esoknye ye. owh except kul 12 -12.30 mlm tu coz 12.01am 7 July gnie nk nk gi mkn kek pula..huhu 
3 blogger bertuah akan dapat topup RM10 dari gni...hee sepuluh je la..xbyk pn..bila da diumumkan nnti u all bgtau je u all guna line ape. gnie akan bg credit topup kt u all on the spot..hehe
da siap. maklumat lanjut boleh rujuk kat sini.  

 [selamat hari lahir Gnie ^^]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting