02 July 2010

ish! Godek Laptop Bayi!

salam
mood happy wee~malam tadi 2 orang pakcik saya --> acik zul dan acik unus bersama nenek, acik ct dan sepupu saya datang rumah.hee~ sangat bes dapat jumpa sebab da lama tak balik kampung kat sg. panjang. naper datang time ni, da nak balik kolej da.hu~ [tak apa.alhamdulillah dorang datang.hee~ bole pau acik zul .hahah saya sangat jahat] tak tau mereka stay sampai bila. biar la lama2 kan nanti bole godek2 lappy mereka. hehe

[ish! tak apa kami pandai godek.hahah]

em.mood sedey pulak.sabtu ni daftar kolej.tak bole da nak lepak kat rumah lama2 lagi.cuti semester yang amat lama ni memang bes. lagi bes kalo ada budak2 kat rumah macam time cuti sekolah.hahah. bole pegi shopping dengan mereka.wahaha. kadang2 saya jahat suruh diorang ponteng sekolah sebab bosan lepak rumah.

 [hu~mintak maap. len kali shopping lagi.hahah] 

mood happy balik.hahah da nak mula semester baru kena bersemangat lebih sikit.hohohoh! lapan subjek yang mantap saya kena amek.huh! alhamdulillah tak ada repeat paper. misi nak dapat result baek punya, jangan main2 lagi, ingat pesan abah mak, yang penting ingat Allah. 

oops! mata sudah mengantok. manga naruto minggu ni tak ada keluaran pulak. tak tau sebab apa, mungkin author sakit kot, masalah teknikal ke kan. ditangguhkan sampai minggu depan. esok ada pasar malam. heheh mahu pau acik zul belikan jajan.hahah lepas tu dia cakap nak pergi i-city.ho siap da bawa kamera segala.ok kitorang nak ikot.hahah alang2 beli barang tuk bawa balik kolej.wee~

[i love my family.muaahhx!]

3 comments:

RiangRiang said...

jahatny kakak nih..suh adik ponteng??hoho

hiDAyah_muRNi said...

@RiangRiang ish.cakap je.tapi dorang tu tak mo g skool.abes kene belasa da.hahah

zulkfili husain said...

memang jahat.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting