Contest Duit Raya Fitrihadi.com

salam
terasa semangat lak nak buat contest ni yang dianjurkan oleh Fitrihadi .
beliau minta buatkan ucapan hari raya untuk dirinya.


tarikh tutup 31 Ogos 2010 dan syarat-syarat nak join boleh rujuk kat sini .

ada ke yang da buat baju raya awal-awal ni..
wah!bagus-bagus.saya tak prepare apa-apa lagi.hahaha cool beb, nanti saya borong semua kedai baju.ahahaha.

 [bestlah hadiah contest Fitrihadi.wee~]
 

Pulau Pangkor Bernafas!


salam
berkurun lama tak update blog neh.hu~~ sian dia
start kuliah da busy
apa yang menyebabkan dia bernafas kembali adalah kerana Pulau Pangkor!!
hahaha.best!

baru-baru ni 23-25 julai kami kadet bomba uitm telah pergi ke kem raudhah, pulau pangkor, perak untuk latihan kebombaan dan menyelamat dengan membawa pelatih part 1. diorang ni suka sangat main air kat pantai. memang best buat latihan kat sane. jom layan sedikit cenderahati untuk tatapan kamu semua (^0^)


ni saja yang dapat upload kat sini. nanti korang bole la pergi kem raudhah, pulau pangkor. wee~


[baeklah! gerak dulu. huaarrgghh!! sudah ngantok! esok class]

Ney Ezzo's Giveaway ^^

salam
suke sangat join giveaway.mestila.lalala~


tarikh tutup pada 1 Ogos 2010. jom join ramai-ramai!

maklumat lanjut boleh rujuk kat sini

JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR

salam
ada giveaway dari http://kamiterritory.blogspot.com/

tarikh tutup pada 31 Julai 2010 (12pm)

jom join!!!

maklumat lanjut boleh rujuk kat sini.


[sekarang di lab comp kat fakulti.hahah]

Malaysia Musim Sejuk !

salam
pagi tadi kami seramai lapan orang telah pergi bermain ice skating kat sunway piramid.hohoho
kerana seorang membe yang excited sangat nak pergi dan mengajak kitorang,,
walaupun pagi itu hujan turun dengan lebat.sejuk brrr...
mari kita jenguk kejadian yang berlaku di sana.hahah

[sebelum kejadian]




[ketika kejadian.hahaha]








 [kami lah berlapan gadis.wahaha]

baeklah sampai di sini saje.ada banyak lagi gambar tapi ini lah yang terbaek setakat ni. mata pun sudah mengantok. esok pagi ada kelas tambahan.hu~ jom ramai2 pergi lagi.hahahah  

trimas kat kamera handset mereka.wee~

Birthday Giveaway by Gnie ^^

salam
kali ni ada giveaway dari gnie


syarat-syarat:

1) salin kod banner di atas dari blog gnie dan letak di sidebar blog anda hingga tarikh tutup 6 Julai 2010 untuk promote kat rakan-rakan blogger lain. tak payah buat entri tapi kalo buat lagi bagus..hehe
2) jadi follower blog gnie 
3) tinggalkan jejak anda di kotak komen entri giveaway gnie  dengan letak id follower dan link website anda.

Tarikh tutup 6th July 2010 jam 8pm tepat..hee yang bertuah akan diumumkan x lama lepas tarikh tutup..alert yer..tebus topup anda sebelum jam 12am mlm esoknye ye. owh except kul 12 -12.30 mlm tu coz 12.01am 7 July gnie nk nk gi mkn kek pula..huhu 
3 blogger bertuah akan dapat topup RM10 dari gni...hee sepuluh je la..xbyk pn..bila da diumumkan nnti u all bgtau je u all guna line ape. gnie akan bg credit topup kt u all on the spot..hehe
da siap. maklumat lanjut boleh rujuk kat sini.  

 [selamat hari lahir Gnie ^^]

ish! Godek Laptop Bayi!

salam
mood happy wee~malam tadi 2 orang pakcik saya --> acik zul dan acik unus bersama nenek, acik ct dan sepupu saya datang rumah.hee~ sangat bes dapat jumpa sebab da lama tak balik kampung kat sg. panjang. naper datang time ni, da nak balik kolej da.hu~ [tak apa.alhamdulillah dorang datang.hee~ bole pau acik zul .hahah saya sangat jahat] tak tau mereka stay sampai bila. biar la lama2 kan nanti bole godek2 lappy mereka. hehe

[ish! tak apa kami pandai godek.hahah]

em.mood sedey pulak.sabtu ni daftar kolej.tak bole da nak lepak kat rumah lama2 lagi.cuti semester yang amat lama ni memang bes. lagi bes kalo ada budak2 kat rumah macam time cuti sekolah.hahah. bole pegi shopping dengan mereka.wahaha. kadang2 saya jahat suruh diorang ponteng sekolah sebab bosan lepak rumah.

 [hu~mintak maap. len kali shopping lagi.hahah] 

mood happy balik.hahah da nak mula semester baru kena bersemangat lebih sikit.hohohoh! lapan subjek yang mantap saya kena amek.huh! alhamdulillah tak ada repeat paper. misi nak dapat result baek punya, jangan main2 lagi, ingat pesan abah mak, yang penting ingat Allah. 

oops! mata sudah mengantok. manga naruto minggu ni tak ada keluaran pulak. tak tau sebab apa, mungkin author sakit kot, masalah teknikal ke kan. ditangguhkan sampai minggu depan. esok ada pasar malam. heheh mahu pau acik zul belikan jajan.hahah lepas tu dia cakap nak pergi i-city.ho siap da bawa kamera segala.ok kitorang nak ikot.hahah alang2 beli barang tuk bawa balik kolej.wee~

[i love my family.muaahhx!]

Malaysia Web Hosting