05 September 2012

Episod malam

Salam malam.

Kadang-kadang tu rasa nak post something kat blog. Lepas tu delete balik tak jadi nak post. Yang ni hampir-hampir didelete. And dats why la tak ada banyak sangat citer baru kat sini. Hikhik. Citer raya pun tak ada kan kan. Biasa-biasa jer. Duk umah. Layan kucen lagi bagus. Miaw miaw miaw.

Since ada yang tanya dapat baper dwet raya, baju raya warna apa and wat so ever. Thanks to Allah yang boleh dikatakan. Masa pagi raya tu dapat rasa macam mana orang-orang di luar yang tak dapat meraikan Syawal sesempurna seperti kita. Tak ada mood beraya tahun ni. Kueh raya da abis kat umah. Orang-orang dalam umah yang makan. Huahuahua. Tengok betapa kebosanannya. Makan sambil tengok citer. Hahah.

Ok. Habis pasal raya. Minggu depan dah start praktikal. Omaii. Macam cuak ada. Macam eksaited pun hado. Kena pergi sana tuk test jalan. Test ke'jem'annye since pagi-pagi semua orang nak pergi keje. Nak bajet masa lagi. Pukol baper nak gerak since masuk kerja kol 9 pagi. I need to sembang-sembang dengan pacik drebar bas tuk tanya semua mende nih.

Nak pintu suka hati. Senang nak pegi mana-mana. *Doremon!!*


Rasanya badan dah cukup kuat tuk keluar esok hari. 
Am i alone? uhuk uhuk. 
Ya lor. Gelpren skola. 
Alarrr awak ni macam tak bese lak keluar sensorang =..=" 
krik krik krik.

6 comments:

Anisa Anuar said...

sama la kita pun praktikal gk...kekeke...xpe..update je pape pun....ada je org yg baca...siyes

Hidayah_Murni said...

hamaii.. nisa lettew baca. terharu. hikhik.

aton said...

orang pon sama!!
cuak pon ade, eksaited pun ade~
*tarik nafas dalam-dalam, hembus*

hahaha..apa-apa pon, semoga Allah permudahkan segala urusan kita..ameen!!

go! go! chaiyok~ :)

Hidayah_Murni said...

Amin~

*dalam sangat aton tarik napas la.*

farah said...

hai~~

Hidayah Murni said...

hye farah!! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting