05 January 2011

Satu Malaysia Punya Kain !!

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Alhamdulillah akhirnya update jugak Misza E-Shope dengan item baru iaitu kain pasang jenis One Malaysia yang boleh dibeli secara runcit & borong dengan harga yang berpatutan. Ada banyak corak & macam-macam warna boleh korang tengok kat sini. [ klik ]




* agak kurang pengaktifan blog buat masa ni sebab masih busy dengan minggu pertama masuk kelas.
** akan dicurik masa untuk update. yeah!

8 comments:

MR. MIND said...

mcm2 lar jenis kain ni, nnti timbul kain suziki lak

hiDAyah_muRNi said...

@MR. MIND aha. kain.. kain.. ~

Kasim Ahmad said...

cmna nak beza kain batik mlysia dengan biasa eh..heehe, sory, gua xtahu.. :)



blog awk dah dimasukkan dlm bloglist Blog Kesayangan Gua..huhu..

hiDAyah_muRNi said...

@Kasim Ahmad kain batik malaysia ada macam-macam corak dan motif yang boleh dirujuk kat sini [ klik ]

black paper said...

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

hiDAyah_muRNi said...

@black paper welcome to my blog.. (^_^)

emieysandra said...

msti mahal kan, sy budak belajar ag..huhu T__T

hiDAyah_muRNi said...

@emieysandra x mahal sangat.. kalo nak free boleh join GA kami di

http://miszaeshope.blogspot.com/2010/12/misza-e-shope-opening-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting