04 July 2011

Nak Letak Tajuk Pe Eyh??

Assalamualaikum.


hai kawan-kawan! sihat tak?? kali neh tak taw nak letak tajuk pe. tetibe BLANK T__T huh. baru pasan ada orang tu kata asek wat entri pasal GA je blog neh. HAHAH. biar la. kasi meriahkan GA orang len. saja je tak nak bagi blog neh ada SPIDER WEB~ =P  dah seminggu lebih bercuti bagi orang-orang yang amek shotsem. result shotsem??? huh. tak taw la bile kuar. baru je abes kot. rilek laa~ padahal jap lagi gelabah tengok result =,=" huhu. semalam balik kampung sg. panjang ada kenduri tahlil. alhamdulillah selesai. at the same time, minggu lepas my sis, alin balik dari asrama. wuhuuu!!! best bole kaco idup dia!! hahah. manyak jaat ini olang. hihihi~




my sis lagi sorang, ena but i'm used to call her naiy [ pasai apa?? kitorang je yang taw. hahah ] dia tak balik asrama minggu lepas so tak dapat lar kitorang nak enjoy sesama. huhu! minggu neh dia balik umah. wahhaahh!! em. nak buat apa ek minggu ek. em tapi ada perhimpunan 9 julai tu. em nenek pesan jangan kuar uma. em macam mana ek. em risau gak. em tengoklah hari kejadian nanti macam mane 0_o" 


HAHAH. betol la quote neh.

we always fight each other to get something but that's ok. sebab air yang dicencang takkan putus. hahah. nape la korang dok jaoh-jaoh. asrama lagi. kita cuti dah la tak sama. tak ada geng kat umah. huhu~ tak payah sekolah la weh lepak kat ngan aqu je. WOI!! jaat gler hasutan! HAHAH. naseb bek dorang baik-baik. to my bro and sis's belajar lar rajin-rajin weh. keje pun rajin-rajin gak. ingat asal-usul kaw. ingat pesan mak abah kaw. berbakti pada famili kaw, agame, bangsa dan negara. *pesanan neh tuk korang gak yang tengah baca neh. hee...  
    

thank you my friends. insyaAllah kita akan berjumpa. kawan, hidup neh memang ada banyak ujian. ujian yang Allah bagi tu maknenye Dia sayang kat kita. kawan kena kuat tuk hadapi ujian tu dan ingat kitorang sentiasa ada tuk sokong dan bersama-sama kawan tempuh ujian tu walaupun ia sangat pedih. kadangkala diri ini juga hampir-hampir jatuh atas ujian-Nya, dan kawan yang tarik semula ke atas dan habiskan kepedihan itu. thanks again dan sentiasalah mengadu pada Allah (^^, 


"Seperit mana pun esok, senyumlah... 
kerana senyuman itu penawar keperitan.. 
Semoga Allah mempermudahkan kita esok dan hari seterusnya.." 



sapa nak main kejar-kejar?? HAHAH. peace~

6 comments:

atOn said...

Spider Web?? hahaha..
mcm tahuuu je sape.. :D ngeee~

murni xbagi adik2 duk asrama jauh2 sbb ckp je la yg kakak nye rindu kat adik2..rindu nk gado2 manje dgn adik2 ye kak?? hehe ;)

HAPPY HOLIDAY murni-chan!! (^_--)v
*da kua result shortsem nnt, roger2 la ye...hihi

hiDAyah_muRNi said...

hahah. aton tw ke sapa org tu. bagos2! lmbtnye dorg nak abs sekola. haha. org pn xtw ble kuar result. wuhuu~

FiqRie Skeleton said...

Spider web tu unik.. korang ada ke? haha

hiDAyah_muRNi said...

hahah. ada la! invisible =P

atOn said...

murni!!! (^_--)v
jom letak banner kat blog MM..
free je..hehe

IKLAN PERCUMA

hiDAyah_muRNi said...

huhuh~~ bole ke join..haha =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting