13 July 2011

Blog Renovation~~

Assalamualaikum.

kali neh quick update. perasan tak blog neh dah lain. memang la bole perasan sebab dulu warnanye cerah sekarang dah gelap sikit. tukar selera pulak. ngahah. korang boleh terima tak dengan background neh? sedap tak mata korang nak baca? hurm.. kalo tak suka bagitau ye. nanti akan diubah lagi (^^,

ni rupa blog sebelum neh.

blog neh akan dinaiktaraf secara beransur-ansur. mana-mana link atau apa saja dalam blog neh yang korang nampak lain tu maknanye haa..... ada something le tu. jaga-jaga! hahahah.  

8 comments:

FiqRie Skeleton said...

fuiyoo ~~~ hitam itu menawan.. haha

hiDAyah_muRNi said...

hahaha. menarik la an =P

FiqRie Skeleton said...

mesti la.. sama mcm blog ni la~

www.skeletonblackwhite.blogspot.com

haha

hiDAyah_muRNi said...

eh. tibe2 plak. haha~

Siti Safiah said...

smart..:)

hiDAyah_muRNi said...

trimas k.piah~~ masih perlu dibaiki.hee..

atOn said...

amboit cik murni...berlayar di lautan luas ye? jgn lupe bwk GPS, nnt sesat kat laut sbb kat laut xde signboard tau.. :D ngeeee~

hiDAyah_muRNi said...

aton: GPS xd la.. cam mano neh.. hahah

*cm knal je ayat sesat kat laut tu.. hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting