14 February 2011

Modul Bagi Pelajar-pelajar FSKM, UiTM Shah Alam

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Pagi tadi ada kuiz Japan & HCI. ergh. tak tau la jawab betol-betol atau main-main. adus. tapi it's ok semua da lepas. alhamdulillah. malam ni ada final game bola jaring. go Bomba! go! esok cuti maulud nabi + tak ada kelas = wah! harap semua smooth je flow-nye. ok. sini nak bagi tau pasal modul untuk pelajar-pelajar Fakulti Sains Komputer & Matematik, UiTM Shah Alam. wo! tadi belajar Japan iaitu Shah Alam = Sha Aramu. pelik pulak bunyinye. hahak. 


*sila klik gambar untuk lebih jelas.


erk. senget pulak kamera ni.




perhatian kepada geng FSKM boleh rujuk notis di atas kat mana-mana saje sekitar fakulti. setakat ni hanya nampak di bangunan CS1 & CS2.


wuuhuu.. saya dalam kategori modul 6 maknanya sabtu & ahad depan tak boleh balik rumah. bolehkah nak balik rumah minggu ni. sabtu lepas bersamaan 12 februari birthday my sis, saya mau keluar dengan beliau tapi beliau belum balik asrama jadi saya mau pergi minggu ni kerna terperap dalam asrama hanya 2 minggu saja. adakah saya perlu belanja beliau?? erk. hahahak.   


hari ni birthday my classmates ---> Faris @ Sudin [ selamat hari lahir!! semoga murah rezeki. ]


[ petang ni ada kelas consumer behavior. nak cerita apa lagi ek.. ]

8 comments:

saya_arief said...

kami fskm jugak.
tapi kat dungun.
:D

FiqRie Skeleton said...

sha aranu ke??

atOn said...

murni!! jom la balik minggu ni..
kite dua turun ceramah pelatih yg malam..tuka2 mcm aritu..sbb ade hal~
haaa..amcm??

hiDAyah_muRNi said...

@FiqRie Skeleton eh. ala salah taip.. sha aramu..da btolkan da..hee..

hiDAyah_muRNi said...

@saya_arief oho. hai geng fskm.. haha

hiDAyah_muRNi said...

@atOntengok la macam mana dulu.. hu~

auwatif said...

err nak tnya ambik kos apa? kampus mana? :)

hiDAyah_muRNi said...

auwatif: kos business computing kt uitm s.alam .. heee~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting