02 February 2011

Malaysia IT Fair

Assalamualaikum & salam sejahtera.


sangat lama tak update blog sekarang baru berkesempatan nak buat. mintak maap semua pembaca. hari jumaat lepas bersamaan 28 Januari 2011 sepatutnya ada kelas pagi dan kitorang dapat berita madam tak sihat dan terus cancel kelas. fuh! pada tarikh yang sama ada IT Fair kat Mid Valley. fuh! memang da plan nak pergi sana lepas kelas akhirnya diawalkan plan itu. memang best.







[tah macam mana boleh pulak isi borang contest ni. haha]

[murni : beli aksesori laptop
aton : beli gel untuk pembersihan laptop + birthday gift for her mom]

[aktiviti di kala bosan tunggu train. maid maiden : wednesday]

[siram bunga?? air hujan kan ada. hehe]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting