07 February 2011

Le Tour De Langkawi 2011 | Part 2

Assalamualaikum & selamat malam.

ok. ini sambungan dari Le Tour De Langkawi (LTDL) 2011 [ klik ] hari tu nak letak sekali tapi lambat transfer dalam laptop. huhu~ di sini nak bagi korang tengok keadaan masa LTDL. walaupun gambar kat sini tak banyak tapi memang happening masa tu dengan macam-macam aktiviti yang padat. ada persembahan kebudayaan, permainan netball, basketball, street soccer & banyak lagi. 

mende ni memang banyak boleh dilihat sekitar UiTM sewaktu kejadian.

aha! basketball game 3 on 3. team kami tudung putih 
tapi saya tak masuk game ni. hehe.

ha! ni pulak kereta-kereta mengiringi sepanjang LTDL.
bawak basikal lagi atas kereta.

lebih kurang pukul 1pm pelumba-pelumba basikal ni 
dilepaskan menuju ke KL.
sebelum ni ada persembahan dari brass band UiTM.

adakah next LTDL akan lalu kat sini lagi?? hmm.. wondering~

8 comments:

Abuya Hayat said...

Wahhh.... Dramatik betul langit petala gamba men basketball tuer...
Senyum je Encik Hishamuddin kat belakang tengok u all men basketball... Thihihi...

hiDAyah_muRNi said...

@Abuya Hayat ohoh. time ni main macam nak hujan tapi panas terik. hu~

'NuReeN' said...

windunyerr nak main basket ball.. dah 10 tahun x main..
nak wish U cgratulation mennag GA nureen
http://nureenasir.blogspot.com/2011/02/tahniah3x-keputusan-ganya-adalah.html
email detail k

hiDAyah_muRNi said...

@'NuReeN' saya menang GA. hoho. trimas!..
wah. lame tu x men basketball..gu~

anaklangkawi said...

Pandai edit gambo.. menarik..

http://langkawi-updates.blogspot.com/

hiDAyah_muRNi said...

@anaklangkawi he.. trimas..

ryan said...

minta izin ye na amik one of the pictures above... 1 je tQ =)

hiDAyah_muRNi said...

@ryanoho~~ sila2~~ (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting