25 February 2011

Lepaskan !!

Assalamualaikum & selamat malam.


Asal ni??? nak lepaskan apa?? buang angin?? (0_0)


rehatkan otak ja. aha. sepanjang malam ni tak study ok. mengadap adobe je kejenyer. sebab minggu ni sangat padat dengan test dan siapkan report yang due date minggu ni jugak. huhu~ alhamdulillah da anta report tengah hari tadi dan dah lepas semua test yang grrr... malam ni adakah betul-betul free murni?? huh. ada lagi kerja yang belum siap bila nak buat?? lepas ni saya buat.. (-_-)||| tiba-tiba rasa nak main-main dan tak nak mengadap notes, past year, projek & macam-macam lagi. esok dan ahad ada modul kat fakulti boleh tengok sini [ klik ]. boleh tak batalkan je. wah! statement itu sangat best dalam realiti. wu~


spiderman = orang labah-labah

2 comments:

atOn said...

ok...silalah lepaskan semuanya.... :)

hiDAyah_muRNi said...

@atOnwahaha. jom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting