09 February 2011

SENYUM TAK NAMPAK GIGI

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Oopss!. ada tag daripada Faiz @ MM untuk join segmen ni. huhu~ sebenarnya da lama nampak segmen ni tapi tak terjoin sebab banyak gambar yang nampak gigi. hahah. tadi godek-godek lepas tu jumpa satu gambar yang tak nampak gigi. yeah! masa pergi Malaysia IT Fair kat Mid Valley hari tu.



ok. da letak gambar yang aton kata gambar ni macam muka budak kecik. yeke?? erk. lepas tu nak tag husnaecah, fazren, ezan idma, & ctnurkhijah . dah! tarikh tutup pada 27 Februari 2011.

8 comments:

KRL kaprileader said...

mmg btol la cm ni
hihihi

hiDAyah_muRNi said...

@KRL kaprileader oooo..macam tu ke..hahah

ctnurkhijah said...

TQ tag akak...
tapi kena carik dulu la gambar senyum gitu...

hiDAyah_muRNi said...

@ctnurkhijah hee..okes

atOn said...

yezza!! (^__^)v i loike this pic~
haaa..kn org dah kate..mmg mcm budak2~ hehe

EZAN IDMA said...

Tq Tag :) i;ll join :)

hiDAyah_muRNi said...

@atOnhahah. ne ada..

hiDAyah_muRNi said...

@EZAN IDMA yeah. okes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting