25 February 2011

Lepaskan !!

Assalamualaikum & selamat malam.


Asal ni??? nak lepaskan apa?? buang angin?? (0_0)


rehatkan otak ja. aha. sepanjang malam ni tak study ok. mengadap adobe je kejenyer. sebab minggu ni sangat padat dengan test dan siapkan report yang due date minggu ni jugak. huhu~ alhamdulillah da anta report tengah hari tadi dan dah lepas semua test yang grrr... malam ni adakah betul-betul free murni?? huh. ada lagi kerja yang belum siap bila nak buat?? lepas ni saya buat.. (-_-)||| tiba-tiba rasa nak main-main dan tak nak mengadap notes, past year, projek & macam-macam lagi. esok dan ahad ada modul kat fakulti boleh tengok sini [ klik ]. boleh tak batalkan je. wah! statement itu sangat best dalam realiti. wu~


spiderman = orang labah-labah

14 February 2011

Modul Bagi Pelajar-pelajar FSKM, UiTM Shah Alam

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Pagi tadi ada kuiz Japan & HCI. ergh. tak tau la jawab betol-betol atau main-main. adus. tapi it's ok semua da lepas. alhamdulillah. malam ni ada final game bola jaring. go Bomba! go! esok cuti maulud nabi + tak ada kelas = wah! harap semua smooth je flow-nye. ok. sini nak bagi tau pasal modul untuk pelajar-pelajar Fakulti Sains Komputer & Matematik, UiTM Shah Alam. wo! tadi belajar Japan iaitu Shah Alam = Sha Aramu. pelik pulak bunyinye. hahak. 


*sila klik gambar untuk lebih jelas.


erk. senget pulak kamera ni.




perhatian kepada geng FSKM boleh rujuk notis di atas kat mana-mana saje sekitar fakulti. setakat ni hanya nampak di bangunan CS1 & CS2.


wuuhuu.. saya dalam kategori modul 6 maknanya sabtu & ahad depan tak boleh balik rumah. bolehkah nak balik rumah minggu ni. sabtu lepas bersamaan 12 februari birthday my sis, saya mau keluar dengan beliau tapi beliau belum balik asrama jadi saya mau pergi minggu ni kerna terperap dalam asrama hanya 2 minggu saja. adakah saya perlu belanja beliau?? erk. hahahak.   


hari ni birthday my classmates ---> Faris @ Sudin [ selamat hari lahir!! semoga murah rezeki. ]


[ petang ni ada kelas consumer behavior. nak cerita apa lagi ek.. ]

09 February 2011

SENYUM TAK NAMPAK GIGI

Assalamualaikum & salam sejahtera.


Oopss!. ada tag daripada Faiz @ MM untuk join segmen ni. huhu~ sebenarnya da lama nampak segmen ni tapi tak terjoin sebab banyak gambar yang nampak gigi. hahah. tadi godek-godek lepas tu jumpa satu gambar yang tak nampak gigi. yeah! masa pergi Malaysia IT Fair kat Mid Valley hari tu.



ok. da letak gambar yang aton kata gambar ni macam muka budak kecik. yeke?? erk. lepas tu nak tag husnaecah, fazren, ezan idma, & ctnurkhijah . dah! tarikh tutup pada 27 Februari 2011.

08 February 2011

Nannie`s Passion Giveaway

Assalamualaikum & salam sejahtera.

aha! ini adalah sebahagian dari hadiah GA.



tarikh tutup pada 12 Februari 2011.
nak join?? [ klik ]
cepat!!

07 February 2011

Le Tour De Langkawi 2011 | Part 2

Assalamualaikum & selamat malam.

ok. ini sambungan dari Le Tour De Langkawi (LTDL) 2011 [ klik ] hari tu nak letak sekali tapi lambat transfer dalam laptop. huhu~ di sini nak bagi korang tengok keadaan masa LTDL. walaupun gambar kat sini tak banyak tapi memang happening masa tu dengan macam-macam aktiviti yang padat. ada persembahan kebudayaan, permainan netball, basketball, street soccer & banyak lagi. 

mende ni memang banyak boleh dilihat sekitar UiTM sewaktu kejadian.

aha! basketball game 3 on 3. team kami tudung putih 
tapi saya tak masuk game ni. hehe.

ha! ni pulak kereta-kereta mengiringi sepanjang LTDL.
bawak basikal lagi atas kereta.

lebih kurang pukul 1pm pelumba-pelumba basikal ni 
dilepaskan menuju ke KL.
sebelum ni ada persembahan dari brass band UiTM.

adakah next LTDL akan lalu kat sini lagi?? hmm.. wondering~

03 February 2011

Chinese New Year Decorations

Assalamualaikum & salam sejahtera.




[ limau mandarin + angpau = tahun baru cina ]

Le Tour De Langkawi 2011

Assalamualaikum & selamat pagi.


Perjalanan peringkat akhir dari UiTM Shah Alam ke Kuala Lumpur.

02 February 2011

Malaysia IT Fair

Assalamualaikum & salam sejahtera.


sangat lama tak update blog sekarang baru berkesempatan nak buat. mintak maap semua pembaca. hari jumaat lepas bersamaan 28 Januari 2011 sepatutnya ada kelas pagi dan kitorang dapat berita madam tak sihat dan terus cancel kelas. fuh! pada tarikh yang sama ada IT Fair kat Mid Valley. fuh! memang da plan nak pergi sana lepas kelas akhirnya diawalkan plan itu. memang best.







[tah macam mana boleh pulak isi borang contest ni. haha]

[murni : beli aksesori laptop
aton : beli gel untuk pembersihan laptop + birthday gift for her mom]

[aktiviti di kala bosan tunggu train. maid maiden : wednesday]

[siram bunga?? air hujan kan ada. hehe]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting