15 September 2010

Arwah Moyang ??


Salam
suatu malam bertarikh 13 september 2010 bersamaan 4 syawal 1431h, keluarga arwah moyang, Hj. Daud semua berkumpul cam reunion da kat rumah kampung, homestay dorani, sg. haji dorani. memang gempak + best la. walaupun kitorang saudara dari sg. panjang datang lambat sebab ada hal yang tak dapat dielakkan. baik datang lambat dari tak pergi langsung kan. jom kita usha keluarga Hj. Daud (^0^)v

ahmad ahsan, sepupu

ahmad adli, sepupu gak

 kami datang lambat.hoho
[pe tengok2??! biar la]

 anak-anak orang. haha!

 lepas makan malam

 uit. tengok pe tu. haha

mak cabut nombor tuk cabutan bertuah.
[adiah pe?? jeng! jeng!]

ni ha nombor 5 hadiah kami. bes!

ni pemenang pakaian sedondon tempat 1st
keluarga embah esah warna merah menyala

 tempat kedua lak keluarga kami pakai warna biru
nenek kami amek hadiah.wee~


lepas tu sesi tangkap gambar keluarga.
ni keluarga nenek kami, maimunah

ok! cukup! keluarga orang lain pulak haha

gambar keluarga yang kat bawah ni semua aqu tak letak mark [http://hidayahmurni.blogspot.com/] sebab nanti senang saudara-mara lain nak amek gambar ni. hehe jom layan~





  



anak-anak Hj. Daud tapi nenek kami da balik dulu.hee~

cucu-cucu perempuan Hj. Daud

 cucu-cucu lelaki Hj. Daud


wah! banyak nyer gambar. haha. ok2. ni ada facebook tuk kumpul balik keluarga Hj. Daud. namanya Daud's Family. esok kami da nak balik shah alam. selamat tinggal sg. panjang. nanti kami datang lagi. insyaallah.

 [ramai yang da balik time sesi gambar tadi. xpe2. next time kita semua berkumpul lagi.]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting