08 September 2010

Sakura dan Jepun


salam
sempena nak raya ni. rajin pulak buat kad raya untuk member blog dan fb. hee~ tak ada lah pandai sangat. hanya menggunakan software yang ada.
 
[nilah hasilnye! salam perantau dari jepun!]

di kesempatan ni nak mintak maaf kat semua orang especially member blog yang sentiasa menantikan entri baru : maaf tak dapat nak aktifkan diri sebelum ni sebab banyak keje nak kene settle-kan. 
then, nak ucap 'SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI' kepada rakan-rakan dari sktsm(2), madrasah al-falah, smktsm, tikl, kmns, uitm & semualah yang kenal diri yang comel ini. [ops!terlebeh sudah] 
maaf sebab banyak buat salah, terkutuk, terpukul, terambil barang..
akhir sekali, raya karang kalo makan ketupat, lemang, rendang ayam, kuah kacang, rajin-rajinlah hulur orang kat sini. ok. habis. 

 [bunga sakura cantik. tetibe~]

2 comments:

atOn said...

ok.habis. <-- mcm kenai je ayat ni..hehehehe~

"selamat hari raya aidilfitri murni!"

maaf jika selama kite berkawan ni..
kite ade mngguris hati murni ker..
terkasar bahase ker..
tersilap kate ker..
kite 0-0 ekh? (^_--)v

p/s: ehem3...dah mcm pic sekeluarga je...
suami --> kakashi..
anak2 --> upin & ipin..
hahahah...

hiDAyah_muRNi said...

@atOn hahaha! salam aidilfitri drp kami sekeluarga.

aton.it's ok.xd pape..ceria2 selalu =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting