16 September 2010

Shah Alam | tadaimaa~


Salam
esok adik, alin kena pergi sekolah beliau tuk tengok tempat exam upsr. so, kitorang bertolak pulang ke shah alam pagi tadi. memang rasa tak nak balik pun ada sebab da lama sangat duk kat kampung, malas nak balik shah alam. lepas kemas barang-barang, salam nenek, pak cik, mak cik, budak-budak kecik, sepupu sepapat semua. kitorang pun meninggalkan kampung halaman. bila la nak balik kampung lagi. tunggu raya korban nanti kot. al-maklumlah time2 exam macam ni, busy sikit. hee~ "tak apa nek, insyaallah kitorang datang lagi. yeah!" ni ada gambar kampung kat sg. panjang.



kitorang balik dulu~

tengah hari tadi masa zohor, kitorang sampai kat rumah. balik je terus on lappy. ish! memang budak komputer betol la. hahah! time macam ni la rajin nak update blog. karang da start masuk class, tak sempat nak update. ok! dengan rasminya saya da ada kat rumah. member-member nak datang beraya, meh la memeriahkan suasana raya. wee~ 

[abah kata nak belanja makan jap lagi. suka2~]

2 comments:

Jijah said...

panjangnyaaaaa........haha

hiDAyah_muRNi said...

@Jijah pe yg panjang? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting