27 June 2010

Ada lagi satu!

salam
saya akan buat citer pasal game bola sepak bila saya tengok je,yeehaa!
tadi pun sebenarnye tengok selang-seli dengan cerekerama tv3
dan sebab itu ayah tersayang dan adik laki pergi layan world cup kat restoran,
kerana ramai di rumah yang nak tengok cerekarama.hohoh

 [hee~sori guys]
 
oleh itu bile iklan kat tv3,baru kitorang tukar channel tengok bola
memang bernasib baik tol sebab time tukar channel Korea Selatan tengah nak golkan bola
setelah berselang-seli layan tv.. malangnya Korea Selatan kalah dengan Uruguay 1-2
nak ucap selamat tinggal kat pasukan Korea Selatan
[cet.macam diorang dengar.hahaha.suke ati la]
nampaknye tinggal 1 je lagi pasukan asia iaitu Jepun
go Japan! go!

 [sokong England dengan Portugal gak.hahah]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting