07 November 2010

Award dari KRL Brands ^0^

salam
berita terbaru. tak mengharapkan dapat award dari KRL Brands seperti yang kamu bole lihat di sidebar blog neh [tapi sebenarnye nak sebab comel..heee..] trimas! wee~ 


kata-kata pemberi award :

pemenang blog ini memaparkan hasil karya blog mereka dgn warna2 indah serta combination kaler yg menarik.. setanding dgn rupa award die... klw dah name pon colourful, maka banyak lah kaler yg digunakan oleh beliau!! mungkin dorg suke akan pelangi atau name jawa die rainbow, tumpahan tong cat di atas jalan, atau kedai2 fabercastle yg berdekatan... (mungkin..)..

ok. nak tag ---> aton, nazrin, ilien, lisa ... copy & paste code award di sini. tu saja buat masa neh. korang bole la tag award neh dekat sesaper yang korang rasa layak. 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting