19 November 2010

Award Tagged From Atonisation

salam
dapat award daripada atonisation . trimas!


mereka yang dapat award ni kene:

1) lengkapkan slogan "kenapa korang suka dengan blog MemoriSeorangMuda ?" >> sebab simple, blog tak berat, layout nice, header pun comel, info menarik. wee~

2) reaksi lepas dapat anugerah ni >> excited nak amek, buat entri dan bagi kat blogger lain.

3) tag 15 kawan@blogger yang lain. jeng..jeng..jeng..


10 blogger je le yang dapat tag. sori beb~ yang lain tu korang boleh tag member blogger yang lain.lepas tu bole le pergi jalan-jalan kat blog Afizz .

[terasa macam nak buat award bagi kat korang le..wee~]

4 comments:

CIK FAFAZ said...

wahhhhh! bru persan. huhu. thnx murni. :))

hiDAyah_muRNi said...

@CIK FAFAZ haha. welcome..

KRL kaprileader said...

pewit..
template baru! g smart! tahniah..
huhu..
bru sempat nak jelajah blog sem"sia

hiDAyah_muRNi said...

@KRL kaprileader ngada kerol. wo. hee~ trimas! x sehebat anda (^0^) bawak ole-ole singapore le. kekeh,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting