21 November 2010

Blog Transformer !

salam
huyoo! blog transformer! [ape yang transformernye. bertukar! .. mhahah]

sumber : mr. google

layout blog FreAKy siTe??! da tukar secara rasminya. maaf kalo sebelum ni tuan hamba sekelian susah nak bukak blog hamba. kenapa tukar?? sebab template lama ruang nak tambah widget untuk membaikpulih blog agak terhad dan kelihatan agak sempit, ketat.


kenapa pilih layout yang baru ni?? sebab kelihatan besar dan luas. tapi memang dari dulu nak ada layout baru pun sebenarnye. tapi an kalo tuan hamba sekelian susah nak bukak blog hamba ni terutamanya masalah lambat loading. dengan rasa rendah diri hamba ingin tuan hamba sekelian bagitau dengan segera ye kat kotak komen di bawah. nanti bole bagi blog ni ringan sikit. trimas! [tapi kalo masalah internet connection tu kene carik line kuat .. peace!]

kalo nak tukar layout jugak, disediakan website yang terbaik untuk download [klik sini]. 

 [comel tak layout ni. hehe. masih dalam proses baikpulih.]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting