18 November 2010

Tengok Pocong Merayau di KLCC Naik Skyline

salam
kejadian ini berlaku pada hari raya aidil adha punya malam bersamaan malam semalam. semua ni agenda yang lain dari rancangan yang biasa tengok kat televisyen ke filem ke drama ke, mana-mana je la.

 [biar betol ni????]

korang semua mesti da beria-ia campur excited nak tahu cerita ni kan. ok. semua cool + relax = careful.

tak tahu la
 ...
nak cerita
...
ke tak nak
...
sebenarnya kan
...
pocong tu
...

  baru je tengok dengan family tadi..hesh cerita ni. ish!
sinopsis bole baca kat sini.

sebenarya tak ada kene mengena dengan tajuk post kali ni. nak bagi tajuk gempak dengan campurkan aktiviti malam semalam dan hari ini. 

 [pergh. gempak tu p****g naik skyline]

kenapa p****g tak tulis dengan perkataan penuh, sebab tak suka nak sebut. gee~ ok! malam semalam bersamaan raya punya malam rancang nak pergi i-city tapi entah macam mana melencong tempat lain. poyoz je mereka yang bawa kami bersiar-siar di malam hari itu nyanyi "sorry..sorry..sorry.." wek! da tau da tak jadi pergi i-city bila tak masuk simpang kiri kat traffic light depan kilang mm vitaoil, tapi mereka telah belok ke kanan yang bertentangan dengan haluan sebenar.





 [skyline ke ni???..]

 wah!! ni la dia hak milik bakal skyline kami. insyaallah.

esok pagi bersamaan hari ni kitorang nak tengok movie Death Place kat Jusco tapi tak ada, so SKYLINE   menjadi mangsa. hahah!


apa kaitan kereta Skyline dengan movie SKYLINE?? itulah laporan aktiviti setakat ni. see you next time! daa~


*trimas kat mereka sebab bawak kami jalan-jalan + belanja sekali. wee~

5 comments:

Adila said...

hye.sy suda follow blog awk. wish to follow me back kayh ;)

atOn said...

hohoi!! nak ayam + wedges tuh!!
heheheh..(◕‿◕)

peh!! tgk wayang xajak ye mun?!
nk tgk HARRY POTTER!! JOM!!! :D

notakaki : suke pic2 yg mun edit tu...sweeet sgt2~ ❤

hiDAyah_muRNi said...

@atOn wo! bila mau tgok movie..hehehe

hiDAyah_muRNi said...

@Adila welcome (^_^)

atOn said...

biler??? err..err..
insya-Allah, sminggu selepas Harry kua panggung lah..hehehe..
[kite pi ari rabu, dpt kurang..ngeh3~]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting