21 November 2010

Blog | HTML Code

salam
ramai yang sibuk dok study nak exam sok. all the best! hamba pun study jugak ok. study html code untuk layout baru blog ni. kekekeh! sekarang tengah holiday ok. 14 november hari tu da abis exam. like! mhahaha. 

 [takot pulak nak tengok result nanti. wu~]

untuk proses baikpulih blog ni kene paham html code dulu yang belambak tu. usha tutorial blog orang lain dan macam-macam lagi. sori beb kalo ada masalah bukak blog ni sebab masih dalam proses berkembang. tak apa demi kebaikan bangsa dan negara. *cet. amende melalut ni. untuk kesenangan orang yang melawat blog ni juga le. like! 

terima kasih kepada mereka yang singgah, minum kopi, usha blog, makan nasi lemak, makan kerepek kat blog hamba ni. [ni restoran ke apa. woot!] mhahaha. enjoy!

orang giler. mhaha.
abis study nanti hamba blogwalking pulak ye. 
peace!


2 comments:

Affan Ruslan said...

aku pn belajar HTML dgn CSS dari coding blogspot. memang ambil masa, tapi best. mula2 belajar lah tweak sikit2 dulu macam adjust margin, color, fixed sume tu. lama2 dah advance blh lah belajar yang susah sikit.

Salam ziarah

hiDAyah_muRNi said...

@Affan Ruslan yea. pening ckit le tgok coding byk2 ni an.. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting