24 November 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST

salam
contest ni sangat best sebab hadiah gempak dan memang kawaii!!



lagu yang hamba pilih ni memang best! menceritakan friendship antara naruto dan sasuke yang sama-sama satu group dulu bersama sakura iaitu Team 7 under kakashi sensei *my pakwe, hatake kakashi yang cool. like! tapi sekarang masing-masing da membesar dan ada haluan sendiri terutama sasuke yang da keluar team 7 dan kg. konoha. masa ni sai jadi pengganti sasuke dalam team bersama naruto dan sakura. junior kakashi iaitu yamato [kalo x silap tu namanye] yang handle team tu pulak dalam mission apa tak ingat da [sori beb. da tengok lama cerita ni da lupa le] tapi bagi naruto tak ada sapa bole ganti sasuke sebab dia masih nak sasuke balik kat kg. konoha dan nak dorang jadi satu team semula. betapa dia masih sayangkan persahabatan dorang.  malangnya, ada satu masa sasuke dan naruto jumpa face-to-face buat pertama kalinya lepas sasuke blah dari kg. yang ada waktu kejadian ialah sai, sakura dan yamato. sasuke hampir nak bunuh naruto tapi tak jadi mungkin sebab masih teringat persahabatan dorang suatu masa dulu. wu! tak mau cerita da. memang touching le time tu. meh layan video klip naruto shippuden opening 2.

Tajuk : Distance
Artist : Long Shot Party

lagu ni juga ditujukan buat semua rakan-rakan sekalian sama ada masa tadika, sek. rendah, sek. menengah, matrik, tempat kerja dan sekarang uitm. dan juga buat semua rakan blogger. akhir sekali ' (^_^) y0u aRe my friENd!! '  

nak tag k.nad, han, jijah.harap bole tarik hati juri. wee~

referral dari Mommy Pinky. yang lain pun bole join. klik sini.

5 comments:

Cik Gallus Gallus said...

dah join..
good luck ;D

hiDAyah_muRNi said...

@Cik Gallus Gallus thanx. wee~

Mommy Pinky said...

tenkiu join contest, gudluck :)

hiDAyah_muRNi said...

@Mommy Pinky hee..thanx,

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting