04 December 2010

Award daripada Queen F !!

salam
ohoh. dapat award daripada Queen F


Queen F bagi award ni kat semua follower beliau. bole klik award kat atas untuk pergi blog queen F. ohoh. ada task untuk penerima award.

1. korang buat satu entri pasal award ni.. :) tajuk bebas.. & make sure dalam entri korang tu ada link ke blog Queen F.. :) 
[dah]

2. korang kena cerita 5 benda pasal diri korang yang korang rasa Queen F patut tahu.. :D
- kipas-susah-mati karakter dalam 'Naruto' >> Hatake Kakashi. very like!
- ada figura Hatake Kakashi. aip. tak ada sapa bole amek.. haha.
- sedang menguruskan blog Misza E-Shope. ada promosi sekarang!! jom  klik sini.
- jadi penganjur bersama untuk Misza E-Shope Opening Giveaway. jom join!! hadiah menarik!
- ramai orang cakap saya budak sekolah. hu~ ngada! hahah.

3. korang kena bagitaw Queen F apa perkara yang korang nak taw pasal Queen F.. :)
- ada favourite anime?? favourite karakter dalam anime tu?? kakashi jugak ke. ish. haha.

4. pandangan korang pasal blog Queen F.. :)
- simple, colourful, nice macam award yang kerol bagi ' This Blog Has It Own Value '. wah!

5. lastly, kata-kata daripada korang.. tak kisah la kata-kata semangat ke, perkenalan ke apa ke.. :)
- semoga berjaya dalam apa jua bidang, and no gossip-gossip *oppss! bahasa ape ni?! last sekali, jom meriahkan giveaway dari Misza E-Shope. ada promosi menarik jugak. jom! *erk. sempat promote lagi.
 
6. paste kan URL entri korang kat comment box! senang Queen F nak melawat.. :)
[dah]

habis. nak makan. lapar. woo~

4 comments:

Mknace said...

:):):)
^_^

Queen F said...

tanx dear sudi buat post untuk award ni.. :)

salam perkenalan.. :)

kakashi tu cikgu naruto tu kan?

ekekekek :P

sy suka garaa.. :D buleh? :P

btw dah update pasal award kat blog.. jemput singgah.. :)

hiDAyah_muRNi said...

@Mknace (>_<)v

hiDAyah_muRNi said...

@Queen F gaara? wo. boleh-boleh. dia pun da baik sekarang. wee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting