13 December 2010

Masuk dalam Senarai BlogLarian Ke-46 !!

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Petang tadi baru sampai rumah, balik dari kursus sangat penat ok. Terus pergi check result final exam dalam emel. Alhamdulillah. Hu~ Walaupun dorang yang pergi kursus tu bising-bising, kecoh-kecoh, ada yang sedih bila tengok result, menyebabkan hamba Allah yang lemah ini mampu bertahan dari tak tengok result masa berkursus. Tak nak bagi hilang mood sebenarnye. Nanti tak pasal-pasal program tak berjalan lancar. [ape kene-mengena. bukannye jadi pengarah projek pun. peserta kot. haha] tapi best pergi kursus sebab dapat ramai kawan baru walaupun sebelum ni macam pernah tak pernah nampak je kat fakulti. apa yang kitorang belajar kat sana tu lagi penting.

 cepat klik gambar kat atas.

Lepas tu usha blog. wo! da tersenarai dalam BlogLarian ke-46. bagus! jom terjah BlogLarian . Letih, mengantuk tak habis lagi. update blog setakat ni dulu. esok pagi ada hal nak kena handle. 

  [baju banyak belum basuh lagi. ngantuk. nak tido. woot.]

1 comment:

Anonymous said...

WOW!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting