21 December 2010

Result PMR | Upin & Ipin

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Hari ni hujan da berhenti tapi macam mendung kat luar. hari ni jugak budak-budak balik rumah.. al-maklumlah cuti sekolah dorang lepak kat kampung.. lusa result pmr tu yang dorang balik.. wish all the best lah kepada mereka yang nak amek result pmr.. kalo cuti ni free, dah lama follow dorang balik kampung. tak pe dok rumah bukannye goyang kaki je. ada kerja ok. 

excited sangat main buaian. hahak.

ooppss! naiy da nak balik tapi harta ku masih di tanah jajahannya. hahak. nanti akan dikemaskini. rasa cam tak dapat nak dating dengan korang la hujung minggu kat sini .. adeh! wahai sahabat-sahabat yang sedang baca blog ni pergilah meriahkan karnival upin & ipin. insyaallah, kalo masih ada kat shah alam masa tu, kitorang pergi sana. 

 [duit ptptn da masok ke.. dah lama tak pergi bank..]

6 comments:

Adem and Cats said...

belum lagi kot hehehehe


Adem n cats meowww

nub said...

yahhh! budakbukansebarangbudak akan serbu upin n ipin.!


hahahahahak =)

atOn said...

hmmm, da cek td...blom lagi ar mun..insya-Allah mggu depan la kot..hahaha~ =)

hiDAyah_muRNi said...

@Adem and Cats ha. ptptn ke..blom ea..ok,

hiDAyah_muRNi said...

@nub haha. bagos2. kitorang pun nak pergi kalo free..

hiDAyah_muRNi said...

@atOn dengar-dengar macam dah. belom lagi ke..aiyak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting