23 December 2010

Selamat Pagi | Survey Untuk Blogger

Assalamualaikum & selamat pagi.


Pagi-pagi yang sejuk di kampung tetibe hingus meleleh.. online diselubungi selimut sambil dengar hotfm kat 8tv.. hujan dari malam semalam kejap reda kejap rintik kejap lebat.. 4 pagi tadi selamt sampai kampung.. nak amek stok baru untuk Misza E-Shope. ni ada survey nak jawab dari http://mahamahu.blogspot.com/ yang berlangsung sehingga 31 disember 2010.


sila klik gambar di atas.
20 cenderamata disediakan untuk blogger bertuah.


1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    a) Nokia

2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
   a) Acer
  
3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
     b) Sony

4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?

    a) Streamyx

5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
     Tak ikut brand pun.. asal cantik dan murah.. beli je lah..
  
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
    d) KFC


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    g) Mydin

8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
    c) SuriaFM

9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
     c) TV3
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
        Natural perfume.. hehek..


11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
    Tak ada dalam jawapan.. biasa layan komik dan majalah Utopia..  hahak.

8 comments:

MR. MIND said...

macam banci penduduk jer, hehehe

hiDAyah_muRNi said...

@MR. MIND hahaha. banci blogger..

Ainismaira said...

haha.. nice one.. kalo akak isi.. semua kosong ..

hiDAyah_muRNi said...

@Ainismaira tak kan lah satu pun tak ada jawapan. saya ada 3 soalan jawapan kategori lain-lain. hehek.

atOn said...

ohoh..da tuka streamyx ke mun?
bagus2!! psst..jom join GA kat blog org..senang je.. (^_^)v

hiDAyah_muRNi said...

@atOnkat kampung pakai streamyx..GA? wo. jap lagi ea..

MahaMahu said...

Terima kasih kerana sudi jawab servay ini... Jng lupa dpatkan keputusan servay setiap minggu di blog Mah@mahu...

hiDAyah_muRNi said...

@MahaMahu sama-sama.. (>_<)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting