07 December 2010

Bul Bul Craft Giveaway

Assalamualaikum & selamat petang. 

ni kira entri terakhir kot sebelum berangkat pergi bercuti. [ huyoo! bestnye! ] cet. pergi kursus je la. hu~ akan meninggalkan my lovely lappy kat rumah. ok! ni ada GA dari http://nurhoneysweet.blogspot.com/

bole klik banner di atas untuk join.

GA ni untuk menghargai blogger2 di Malaysia...

2 pemenang akan di pilih...

Syarat-syaratnya....
1) copy gambar di atas dan pastekan di page u all beserta isi pertandingan ini..
2) kena la jadi follower ...tapi pastikan letak jejak (link ) di komen GA ini yer...
3) letak bul bul craft dalam list u all yer...
4)Letakkan sekali tentang blog u all semasa meninggalkan jejak untuk kita promotekan sekali...
5)terbuka kepada semua.........=)

Ini la hadiah2nya...........

 
1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)

Kata-kata terakhir .. sila klik sini kalo nak tau. hahaha. first time pergi mende-mende yang ada unsur memimpin gitu. al-maklum lah. budak ni tak suka jadi pengawas masa dulu kala. hahah! apa pun enjoy! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting