17 December 2010

Ada Banner Baru Untuk Blog !!

Assalamualaikum & selamat tengah malam.

Pengumuman orang-orang dalam blog sekalian!! ehem..ehem..ehem.. sepi betul blog ni tanpa kata-kata semangat dariku. ecewah. mhahaha! ok. sebenarnye ada buat banner baru untuk blog ni. jeng! jeng!


huhu~ masih kekalkan konsep yang sama iaitu ada gambar kakashi. like! sapa jeles?? boleh main jauh-jauh. mhaha! eh. janganlah jauh sangat. kiki lala~ 

korang boleh amek banner ni kat Banner Exchange. nak tau kenapa blog ni sunyi beberapa hari lepas?? tunggu next entri!

4 comments:

Fatin Fadhillah Mat Ayob said...

ninie,
cmne nk buat banner eyh?!
akak x gheti...
huhuhu...

hiDAyah_muRNi said...

@Fatin Fadhillah Mat Ayob oho. org buat pki photoshop pastu amek code kat photobucket. cube design lu (^_^)

atOn said...

smart seyh!!
laaaa..ingat kn mun gune flash...
siyes lawa!! (^_^) suke2~
nanti org update yg lame nye dgn yg baru ni.. =)

hiDAyah_muRNi said...

@atOn pakai flash pun bole tapi nanti pening..hu..amek yang banner baru ni je..(>_<)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Malaysia Web Hosting